Wat ga je doen?
Leer een Napolitaanse pizza maken op een gezellige informele wijze. Onze masterclass is een uitgebreide workshop die diep ingaat op het deeg en Napolitaanse pizza.
Hoe ziet deze workshop eruit?
- Ervaren pizzabakker(s) die je tot in de (pizza) puntjes uitleggen hoe je de authentieke Napolitaanse pizza maakt!
- Een professionele pizzaoven met alle materialen van dien (hout, schep, veeg etc.)
- Ingrediënten rechtstreeks uit Italië voor 8 verschillende soort pizza's met onder andere verse Fior di Latte Mozzarella, San Marzano tomatensaus, Salami Picanti etc. (vlees - vis - vega opties).
- Je team ontdekt het geheime recept voor Napolitaans deeg en gaat gezamenlijk aan de slag met kneden van het deeg en het opbollen ervan.
- Met deze workshop ga je dus deeg kneden, opbollen, deeg openen zonder deegroller, beleggen, afbakken en uiteraard samen de pizza's eten.
- Tenslotte ga je naar huis met vers Napolitaans deeg, een goed gevoel en volle maag.
- Deze workshop is inclusief antipasti-plank, drankjes en tiramisu
Deze masterclass is te volgen in onze workshopruimte in Erp. De workshop is te boeken vanaf 10 personen.
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?
Informatie aanvragen