Wat ga je doen?
Wij bakken niet zomaar pizza’s, en dat ga jij zelf ervaren! Tijdens onze pizza-workshops leer je hoe je een échte Napolitaanse pizza bereidt, net zoals in onze door de AVPN gecertificeerde pizzeria. Je ontdekt het geheim van ons pizzadeeg en oefent met het uitrekken van de perfecte pizzabodem. Vervolgens bak je je eigen creaties in een houtgestookte steenoven van circa 450°C. Binnen 60 tot 90 seconden proef je het resultaat: een heerlijke, zelfgemaakte Napolitaanse pizza!
Authentieke Napolitaanse Pizza Workshop:
- Ervaren pizzabakker(s) die je tot in de (pizza) puntjes uitleggen hoe je de authentieke Napolitaanse pizza maakt!
- Een professionele pizzaoven met alle materialen van dien (hout, schep, veeg etc.)
- Ingrediënten rechtstreeks uit Italië voor 8 verschillende soort pizza's met onder andere verse Fior di Latte Mozzarella, San Marzano tomatensaus, Salami Picanti etc. (vlees - vis - vega opties).
- Vers gemaakte pizzabollen van authentiek zuurdesem uit onze pizzeria.
- Een mobiele keuken waarin je deeg gaat openen zonder deegroller, beleggen, afbakken en uiteraard pizza eten.
- Deze workshop is inclusief antipasti-plank
Masterclass Napolitaanse Pizza Workshop
Voor wie nét dat stapje verder wil gaan.
In deze uitgebreide workshop duik je dieper in de wereld van de Napolitaanse pizza. Je leert niet alleen hoe je een pizza maakt, maar krijgt ook inzicht in de ambachtelijke technieken achter het perfecte deeg. Je ontdekt het geheime recept voor traditioneel Napolitaans pizzadeeg en gaat zelf aan de slag met het kneden, opbollen en laten rijzen.
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?
Informatie aanvragen